Troben el cadàver del desaparegut de 30 anys a Xàtiva

Una patrulla de la Policia Nacional va trobar, el passat divendres 8 de juliol al voltant de les 9.30 hores, el cos sense vida del jove Ernesto José Agustí Climent, de 30 anys, desaparegut el passat dimecres 6 de juliol. El cadàver es va trobar pels voltants de les obres de la línia de l’AVE que s’estan realitzant a l’eixida de Xàtiva, direcció l’Alcúdia de Crespins. Cal destacar, a més, que el cos no presentava indicis de violència i s’està investigant el cas com a possible suïcidi.

La notificació sobre la desaparició va ser donada per la família del jove el dimecres a la vesprada, després de no poder contactar amb ell i posteriorment trobar-se la documentació i el mòbil tirat i trencat en la Ronda Nord.

Per a aquest divendres a primera hora estava prevista una batuda pel terme municipal, un dispositiu integrat per dues patrulles de la Policia Nacional, tres de la Policia Local, bombers de Xàtiva i Alzira, així com membres de l’ONG d’Algemesí Intervenció, Ajuda, Emergència (IAE) que col·labora en aquesta mena de cerques amb gossos ensinistrats.

Desafortunadament, abans que arrancara la cerca, la Policia Nacional va trobar el cos sense vida del jove. L’alcalde, Roger Cerdà, i el tinent d’alcalde Ignacio Reig han estat acompanyant als familiars en tot moment fins a l’alçament del cos que ha sigut traslladat a l’anatòmic forense.