‘Tot per la Música’ guanya el primer premi a l’Entrada de Bandes d’Albaida

La Banda Simfònica d’Ontinyent Tot per la Música ho ha tornat a fer, per segon any ha aconseguit el primer premi de l’Entrada de Bandes d’Albaida interpretant ‘La llum d’un Àngel’ de Mario Roig. Ho fa en un any especial per a ells, l’any que celebren el seu vinté aniversari.

La rebuda d’aquest reconeixement és un fet important i emotiu per a la banda, que ha sumat més punts que altres formacions de reconeguda reputació de la Vall d’Albaida com l’Artístico cultural de Montaverner, que va guanyar el primer premi a l’Entrada de Bandes d’Ontinyent les últimes festes o altres com la Unió Musical de la Pobla del Duc o la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Fa més d’una dècada que ‘Tot per la música’ és la banda oficial de la comparsa Sirocos. Junts formen un gran equip, que durant els dies grans de les Festes de Moros i Cristians d’Albaida, s’han convertit en inseparables.

La banda ja prepara la seua pròxima actuació, el concert de solistes, que serà el 12 de novembre a la Sala Gomis d’Ontinyent.