Torna la segona edició del MINI LLOS Festival

Aielo de Malferit, el poble que enguany sosté capitalitat cultural junt amb Alzira, presenta una nova edició del Mini Llos Festival. Es tracta d’una cita molt marcada pels més menuts i menudes del poble, els quals podran gaudir de tot l’itinerari preparat per la Capital Cultural el proper cap de setmana del 24 i 25 de setembre.

Una segona edició que reunirà a tots els xiquets i xiquetes al Casc Antic del poble perquè els carrers s’òmpliguen de música, contes i cançons. Aquest any, la programació compta amb quatre espais diferents repartits al llarg de tot el cap de setmana. En primer lloc, un Espai de Benvinguda amb informació botiga i taquilla per a tots els que desitgen conéixer un poc més aquesta nova edició. Seguidament, arrancarà l’espai de música a les 17:00 hores de la vesprada del dissabte 24 amb la Batukada del grup de percussió Escola Municipal de Música, concretament a la Plaça Palau del poble. A més, aquest espai també comptarà amb l’actuació dels Ramonets 2.0 a les 19:30 hores.

D’altra banda, el festival compta amb un Espai d’Històries i altre Lúdic. Amb aquests, els més menuts i menudes gaudiran de les intervencions del Telencillo Teatro “La Granja” o de Llombrígol Rondallaire, dins de l’Espai d’Històries, així com de diferents jocs i tallers tradicionals a l’Espai Lúdic. L’accés de tot aquest dia es podrà aconseguir a partir del pròxim dilluns 19 de setembre a la Ludoteca Llombrígol en horari de dilluns a divendres de 18:00 h a 20:00 h o a l’Ajuntament d’Aielo en l’horari de dilluns a divendres de 10:30 h a 14:30 h. A més a més, el segon dia d’aquesta nova edició començarà amb l’actuació dels Ritmos Animalescos per la Fàbrica de Paraules i acabarà amb l’actuació del Grupo Ñ. Ambdues actuacions també tindran lloc a l’escenari de la Plaça Palau. No contents amb el programa que presenta enguany el festival, l’entrada d’aquest segon dia serà gratuïta amb aforament limitat.