Saül Gómez serà l’encarregat de dirigit l’Himne de l’Associació de Festes de Moros i Cristians d’Aielo de Malferit a l’Entrada de Bandes

L’acte serà a la Plaça Palau d’Aielo de Malferit. Una vegada acabada l’entrada de Bandes que comença des del Passeig de l’Eixample a les 12h El pròxim divendres 5 d’agost. L’Himne escrit l’any 1991 per Miguel A. Sarrió Nadal, compta amb la lletra de Lluís Mira i Borderia, i Miquel Mollà i Egea.

Saül Gómez i Soler natural d’Ontinyent, és Professor Superior de Música. Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de València i en Direcció d’Orquestra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. L’any 2005 i 2006, va ser Director Titular de la Unió Musical d’Aielo. El 2018 va ser el titular de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. (FSMCV) Amb la que va estrenar vaires obres i van oferir concerts a la comunitat, Madrid i França. Com a compositor, tots coneguem obres com Abencerraig, Kapytan, Santiago Capitán Abencerraje, Xabat, Turégano i un llarg etcètera. Actualment és el director de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i del CIM “La Armónica” de Bunyol.