L’escriptor de Cocentaina Juanfran Ferrándiz presenta ‘L’hereva del mar’

L’escriptor contestà Juanfran Ferrrándiz està de gira, presentant la seua última obra ‘L’hereva del mar’ (‘La heredera del mar’, en la seua versió en castellà), totes dues publicades per Grijalbo. Una història molt potent, amb un personatge inoblidable, amb aventures i una trama adictiva que no es pot parar de llegir.

‘L’hereva del mar’ parteix d’un atreviment, el de Marina Montaner, filla de burgesos mercants de València, que s’infiltra a la cort del rei Pere IV, el Cerimoniós, i es veu embolicada en un episodi considerat un ultratge cap al monarca . Som a meitat del segle XIV i la pesta negra s’estén per tot el món amb el seu rastre de mort i desolació. En aquest context històric, Marina Montaner inicia una escapada que es converteix en aventura en què recorre els territoris de la Corona d’Aragó, incloses les possessions a la Mediterrània.

L’obra (600 pàgines) es llegeix amb la mateixa velocitat de nusos amb què navega l’embarcació la Picardía, una coca o nau sorgida en aquest segle que és tota una innovació tècnica i que, a la novel·la, s’erigeix ​​en un personatge més. La novel·la històrica d’aquest escriptor de Cocentaina acaba d’arribar a les llibreries fa poc menys d’un mes i ja roda de presentació en presentació.

És la sisena novel·la de Juanfran Ferrándiz qui prèviament ha publicat ‘Secretum templi’, ‘Las horas oscuras’, ‘La llama de la sabiduría’, ‘La tierra maldita’ y ‘El juicio del agua’.

Juanfran Ferrándiz estarà demà dijous a la sala La Previsora ​​del Centre Cultural Caixa Ontinyent. Serà a les 20 hores en una iniciativa organitzada pel Club de Lectura en col·laboració amb la Biblioteca Municipal amb motiu de la Setmana del Llibre, al voltant de la celebració del 23 d’abril de la setmana vinent. Després de la presentació, l’autor signarà exemplars de la seva novel·la.