La gala de lliurament del Premi de Literatura Eròtica torna a la nit més curta de l’any amb un espectacle que ens convida a destapar-nos.

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, junt amb l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, han organitzat la gala d’entrega del 28 Premi de Literatura Eròtica – la Vall d’Albaida per al dijous 23 de juny a les  22:30 h, a la Plaça Palau d’Aielo de Malferit.

Aquesta gala d’accés lliure es celebrarà en una nit de Sant Joan molt especial, ja que torna sense restriccions i amb una resposta d’obres presentades que quintuplica l’anterior edició. Aquest any s’han presentat trenta obres, quatre de les quals s’han enviat des de la Vall d’Albaida. Altres deu des de la resta de la Comunitat Valenciana, quinze obres rebudes des de Catalunya i, fins i tot, una s’ha presentat des dels Estats Units.

La gala estarà conduïda i teatralitzada un any més per Ad Libitum. L’espectacle ens parlarà sobre destapar-nos i deixar de ser tan puritans. Una posada en escena que mescla el teatre i la música, amb eixe toc diferent, humorístic i picant que caracteritza el Premi de Literatura Eròtica. Aielo de Malferit i la seua essència també estarà present a l’acte, on escoltarem alguna versió del seu cantant més estimat, Nino Bravo.

A la gala comptarem amb representants institucionals i de l’àmbit cultural, ja que el Premi de Literatura Eròtica de la nostra comarca és l’únic certamen d’aquest gènere i en la nostra llengua, organitzat per una entitat pública.

El moment més esperat de la nit serà el veredicte del jurat, quan descobrirem l’obra premiada d’aquesta edició.

Com cada any, les persones assistents podran endur-se a casa un exemplar de “Tancament perimetral” d’Elisabet Roig, l’obra guardonada en l’anterior edició.

TORNEN LES RUTES ERÒTIQUES

Després de la gala de lliurament, la Vall d’Albaida continuarà amb la picardia i l’erotisme ben present, gràcies a la tercera edició de les Rutes Eròtiques que recorreran deu municipis de la nostra comarca des del 24 de juny fins al 25 d’agost, cada dijous a les 20.00 h:

JUNY

24 – Aielo de Malferit* (divendres)

30 – Bocairent

JULIOL

07 – Llutxent

14 – Benigànim

21 – Castelló de Rugat

28 – Montaverner

AGOST

04 – Ontinyent

11 – L’Olleria

18 – Albaida

25 – La Pobla del Duc

El preu de les visites serà de 5 €, i caldrà reservar plaça a través d’aquest formulari https://forms.gle/B1vvtXKNXucRzbLc7 , fent el pagament per Bizum al 649 53 96 65 indicant el nom, cognoms i ruta.

Més informació de les Rutes Eròtiques a www.valldalbaida.com