El Mig Any d’Ontinyent coincidirà amb les Festes d’Agullent

L’ajornament dels actes centrals del Mig Any d’Ontinyent aprovat per les comparses el divendres i la decisió posterior de traslladar-los al cap de setmana posterior a la Pasqua, el 6 i 7 d’abril, ha generat un problema de coincidències que pot comportar algunes incompatibilitats.

El dissabte 6 d’abril està prevista que se celebre per la vesprada-nit la Desfilada del Mig Any que es va ajornar aquest passat dissabte. Eixe dia és la jornada prèvia al dia gran de les Festes d’Agullent amb actes programats també per a la nit i amb activitat pròpia de les filaes. Tant la celebració de les Festes de Sant Vicent d’Agullent com en altres poblacions podria afectar a les bandes de música que no podrien prendre part en la Desfilada per tindre ja contractacions tancades.

La jornada del diumenge 7 d’abril en que tindrà lloc l’Entrada, per al matí està programada una cercavila amb la participació de diferents bandes de música. Aquests actes afecten directament a la celebració del concert de Mig Any que hauria d’oferir la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent a partir de les 11:30 hores del matí del diumenge i que també va ser ajornat aquest cap de setmana.