El Consorci de Museus presenta a Aielo de Malferit l’exposició ‘Altres relats. Art contemporani de la Generalitat Valenciana’

El CMCV, junt amb l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, presenta aquest divendres 2 de setembre, al palau de Malferit. La segona de les tres exposicions previstes per a aquest 2022 en aquesta localitat valenciana, amb motiu de la seua designació com a capital cultural valenciana.

La Generalitat Valenciana està adquirint des de 2017 obres que atenen a diverses pautes generacionals. Tècniques i temàtiques de la societat, actuant com a suport en la carrera de diversos artistes. Generant memòria, arxivant i ordenant les obres amb l’objectiu d’impulsar i revitalitzar el sector artístic valencià.

Aquesta mostra, composta pels treballs dels artistes Xisco Mensua, Rossell Meseguer i Cristina de Middel. Forma part de les activitats que Cultura de la Generalitat ha programat durant 2022 a Aielo de Malferit, nomenada Capital Cultural Valenciana 2022.

La roda de premsa comptarà amb l’alcalde d’Aielo de Malferit, Juan Rafael Espí Mompó, i el director del Consorci de Museus, José Luis Pérez Pont.