Dos milions d’euros per al nou centre de majors de Castelló de Rugat

La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat la concessió de les subvencions per a la construcció de nous centres socials per a majors dependents i persones amb diversitat funcional en diferents municipis de la província de València. Estes ajudes estan incloses en l’acord de col·laboració signat el mes de novembre passat pel president de la Diputació, Toni Gaspar, i per la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, pel qual s’ampliava el Pla Convivint 2021-2025 d’infraestructures de serveis socials.

Quant al repartiment de les ajudes entre els diferents projectes, Torrent, a L’Horta Sud, disposarà de tres milions d’euros i Gandia, a La Safor, de quatre milions, per a alçar els seus nous centres de dia i diversitat funcional, amb la possibilitat de cofinançament municipal. A més, Castelló de Rugat a La Vall d’Albaida; La Llosa de Ranes a La Costera; Corbera a la Ribera Baixa; Albalat dels Sorells a L’Horta Nord; i l’Eliana al Camp de Túria tenen assignats dos milions d’euros de la corporació provincial per a portar avant els seus projectes.

El termini d’execució de les obres de construcció dels diferents centres oscil·la entre els 36 i els 42 mesos de duració.