Continua la XIX Campanya de Concert d’Intercanvis 2022

Amb l’objectiu de promocionar la música i la cultura, les bandes  “La Tropical” de Benigànim i la “BACM” de Montaverner realitzen, hui, dos concerts englobats dins de la XIX Campanya de Concert d’Intercanvis 2022. Amb aquesta iniciativa es busca, a més, aconseguir una major interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats participants.

Aquesta emblemàtica campanya de concerts va ser creada per la Federació de Societats Musicals amb la finalitat de dur a terme un programa de concerts per parelles entre les agrupacions artístiques de diferents federacions: La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV). Després de les dues últimes edicions marcades per la situació sanitària, en aquesta nova etapa de Concerts d’Intercanvis 2022 s’ha recuperat el format original del projecte amb intercanvis musicals entre les entitats participants.

D’aquesta manera, hui ha tingut lloc el primer concert a l’auditori Lluís Peiró de Montaverner a les 12:00 hores. Per a continuar amb la XIX Campanya de Concert d’Intercanvis 2022, el segon concert tindrà lloc a les 20:00 hores d’aquesta vesprada a la Plaça Diputació, en l’esplanada de l’auditori de Benigànim.