Cinc concerts gratuïts al llarg de 2023 al monestir Corpus Christi de Llutxent

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha organitzat la III edició del projecte ‘Música en Construcció’, que al llarg del 2023 oferirà diferents concerts amb els quals es pretén unir joventut, patrimoni i divulgació. El cicle està dirigit principalment a la promoció del talent i les joves promeses de la música valenciana.

Cinc dels concerts programats durant tot l’any s’oferiran en un dels espais culturals més emblemàtics de la Vall d’Albaida: el monestir del Corpus Crhisti de Llutxent.

Al claustre del Monestir de Llutxent, els concerts es concentraran entre els mesos de maig i setembre. Dins del primer semestre, comptarem el 13 de maig amb l’Orquestra de Jazz del Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, que presentarà un concert dinàmic per a big band tradicional i contemporània. El 3 de juny, continuarà l’orquestra simfònica del Conservatori Professional de Música d’Oliva, amb ocasió del seu 25 aniversari i per tal de dinamitzar les comarques veïnes de la Vall d’Albaida i la Safor. Les activitats al Monestir compten amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Llutxent.

L’entrada a tots els espectacles és gratuïta, amb recollida d’entrades a partir del dimarts anterior a cada concert al vestíbul de la Beneficència o a través del web. Per a més informació: http://www.labeneficencia.es/