Agullent estrena rocòdrom en el seu poliesportiu

El Poliesportiu d’Agullent acull aquest dissabte, 27 d’abril a les 17.30 h, la inauguració del rocòdrom, que comptarà amb la visita del medallista mundial de escalada Iván Germán.

La cita s’aprofitarà també per a presentar el nou Club d’Escalada ‘La Penya Llisa‘ d’Agullent i les seues pròximes activitats.
Les obres del rocòdrom i el canvi de pavimentació dels vestuaris del poliesportiu han ascendit a 57.068,89 € i han sigut subvencionades íntegrament pel Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València.


Jordi Bru, regidor d’Esports, ha mostrat la seua satisfacció pel resultat de l’obra i apunta que “aquesta instal·lació amplia els recursos esportius d’Agullent i permet la pràctica de l’escalada en les millors condicions”. A més, “materialitzem el compromís de la millora dels equipaments del Poliesportiu Municipal, per a convertir-lo en un punt de trobada de bona part de les pràctiques esportives del poble”.


Des d’aquesta mateixa setmana, els aficionats a l’escalada ja poden gaudir del rocòdrom seguint la normativa vigent i emplenant la declaració de responsable per al seu ús.